v

Vad våra användare säger

Skolsynk är en enkel och beprövad lösning som låter lärarna fokusera på undervisningen i stället för att lägga tid på att leta inloggningsuppgifter.

Fler än 400 kommuner och huvudmän runtom i Sverige ger varje dag hundratusentals elever och lärare smidig tillgång till våra digitala läromedel genom Skolsynk.

“Vi har använt Skolsynk sedan februari 2020 och ser många fördelar. En stor fördel för oss är att vi på ett enkelt sätt kan använda Google-grupper för att synka vikarier, VFU-studenter och lärare som undervisar på flera skolor.” 

Niklas Lindh

Systemförvaltare utbildningskontoret, Norrköping kommun

“Installationen i Google Admin var enkel och gick smidigt. Den största fördelen med Skolsynk är att vi inte behöver fixa användarlistor manuellt. Att kunna återanvända samma installation till flera leverantörer är också väldigt positivt och vi hoppas snart kunna synka med fler.”

Fredrik Ljungberg

IT-koordinator utbildningsförvaltningen, Bollebygd kommun

“Installationen av Skolsynk gjordes med minimal ansträngning för oss och gick relativt snabbt. Vi ser en stor fördel med att elever och lärare kan fokusera på lärande istället för inloggnings- och behörighetsproblematik i de digitala läromedel och tjänster som är kopplade till Skolsynk.” 

Mark Savela

Digitaliseringsutvecklare, Sunne kommun

Vill ni också ansluta er till Skolsynk?